Bortapremiär i Örebro – styr upp din resa nu!

Dela gärna!

Tusentals och åter tusentals blåränder kommer vallfärda till Örebro måndag 8 april då Djurgår’n har sin bortapremiär där.

Det finns få om ens någon undanflykt för dig som är Djurgårdare att inte infinna sig på Behrn Arena denna dag. För er som jobbar kontorstider så går det även utmärkt att åka de cirka 20 milen efter jobbet med bil eller minibuss och även tågförbindelserna är helt okej dit. Man tar sig även hem med tåg efter matchen då promenaden till stationen från arenan tar runt 15 minuter.

Järnkaminerna har denna dag två olika bussalternativ som båda kostar 250 kronor för medlemmar. Är du inte medlem betalar du totalt 410 kronor för resa och medlemskap vid bokningen.

Alternativ 1 är en tidig buss som avgår 14.30 och åker till puben i Örebro.

Alternativ 2 är sen buss som avgår 16.00 och går direkt till Behrn Arena.

Exakt avreseinformation skickas ut till resenärerna via mejl inför resan.

Så här bokar du bussplats

Är du medlem bokar du de olika alternativen via Mina sidor och fliken ”Evenemang”.

Är du inte medlem bokar du resan på följande länkar:

BOKA 14.30 HÄR

BOKA 16.00 HÄR

OBS! Du som redan bokat in dig via Mina sidor har plats på den tidiga avgången. Vill du ändra din bokning måste du meddela oss via mejl till [email protected] så snart som möjligt så bokar vi om dig på den senare bussen istället.

Matchbiljetter

Biljett till matchen ingår inte i resan utan alla köper på egen hand. Biljetter till bortastå och sittplats köper du här!

Pubsamling

Vi uppmanar alla Djurgårdare att samlas på Frimis i Örebro, som har adressen Frimurareholmen. Våra tidiga bussar kommer att gå dit och sedan tar man sig på egen hand till arenan.