Nu lyfter vi taket igen – fyll Hovet på söndag!

Dela gärna!

I onsdags blev det till slut en riktigt skön 3-1-seger mot Skellefteå på Hovet trots att vi var tillbakatryckta under större perioder i matchen. I den tredje perioden skapade vi kanske den bästa stämningen på ett par säsonger och det lyfte spelarna ur svackan och fram till tre poäng.

Det var nog många som kände sig upprymda och peppade över draget när man gick från Hovet och vi hoppas att det kommer smitta av sig på framtida matcher! Nu närmast är det på söndag då kvartsfinalserien vänder hem igen efter fredagsmötet i Skellefteå. Matchstart är 15.00 och vi räknar med fullsatt igen!

Oavsett om vi har chansen att avgöra eller om Skellefteå har kvitterat serien är det upp till alla att fylla Hovet igen och se till att bidra på samma sätt som i tredje perioden senast – hela matchen! Är vi så bra som då kommer vi bli oerhört svårslagna i slutspelet på hemmaplan.

På torsdagen var över 6700 biljetter sålda så det lär bli fullt en tredje raka gång i slutspelet. KÖP BILJETT NU!