Biljettinformation kommande bortamatcher i hockeyn

Dela gärna!

Vi möter Färjestad i SM-semifinalen och de två inplanerade bortamatcher som just nu är spikade är nu på lördag 15.15 och på onsdag klockan 19.00.

Till dessa matcher kommer JK inte att arrangera någon resa men vi uppmanar Djurgårdare att resa dit på egen hand. Tyvärr kommer det inte finnas någon regelrätt biljettbokning via nätet, ett beslut som ligger hos Färjestad.

Det kommer bli direktinsläpp på bortastå, 150 platser för 100 kronor. Om man är ett större sällskap och/eller åker långt för att ta sig till matchen kan man skicka en förfrågan om att boka/lägga undan biljetter till [email protected].

Det går också att köpa biljetter till den intilliggande sittplatssektionen A2 bredvid bortastå. Dessa biljetter köps via nätet och kostar 225 kronor.

STÖD DIF PÅ PLATS!