Åk på påskresa till Hisingen!

Dela gärna!

På påskdagen den 21 april är det dags för årets andra bortaresa i Allsvenskan när DIF beger sig till Hisingen för ett möte med tippade topplaget BK Häcken. Ledigt dagen efter på annandag påsk borde innebära att alla har möjlighet att åka på resan!

Vi undersökte tidigt möjligheten att anordna ett supportertåg denna dag men på grund av planerade banarbeten är det ej möjligt.

JK ordnar givetvis bussar till denna dag och tack vare ett bra medlemsinflöde och att resorna 2018 gick bra kan vi sälja platser på resan för 340 kronor för medlemmar, en subventionering med ett par hundra kronor per resenär. Är du inte medlem än kan du bli det på en gång, då kostar resan 500 kronor inklusive ett medlemskap i JK för 2019.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Stöd DIF på plats – land och rike runt!