Halsdukshav på Hovet på fredagen!

Dela gärna!

På fredagskvällen klockan 19.30 är det dags för semifinal 4 mot Färjestad, hemma på Hovet. Vi leder med 2-1 i matcher och har chansen att skapa oss ett kanonläge i den här semifinalserien!

Hovet är helt utsålt sedan länge och vi vet alla vad som gäller på läktarna: Vi ska ge allt i tre perioder och ännu mer om det skulle behövas. Färjestad ska inte få en enda lugn stund! Nu får vi taket att lyfta, luften att vibrera och betongen att gunga!

Halsdukshav – Hovethalsduk för 200 kronor

Vi uppmanar alla Djurgårdare, oavsett sektion på arenan, att ta med sig sin finaste Djurgårdshalsduk och färga våra läktare vid Sjung för gamla Djurgår’n och under matchen. Även om du inte står i klacken – stå upp och var med och bidra på läktarna under matchen!

Endast denna match säljer vi också vår populära Hovet-halsduk som släpptes under säsongen för endast 200 kronor oavsett om du är medlem eller inte (ordinarie pris 250 kronor för icke-medlemmar).

Förfest på E4 Norra inför matchen!

Inför matchen har DIF fått tillgång till E4 Norra (tidigare Angelini) precis vid glasbron mellan Hovet och Globen. Det öppnar 17.30 och ölen kostar 55 kronor fram till matchstart. Där blir det bland annat intervjuer med sportchef Joakim Eriksson och Fredrik “Linkan” Bremberg.

JK finns på plats på E4 Norra och säljer ett mindre utbud av våra souvenirer samt medlemskap. Sedan vid cirka 18.45 öppnar vi vårt souvenirbås utanför A18. Matchstart är 19.30.