Äntligen hemmamatch igen – all info inför DIF-Göteborg

Dela gärna!

Det blev en riktigt skön och glasklar 3-0-seger i bortapremiären mot Örebro, efter bland annat två mål av vår nye högerback Aslak Witry! Nästa gång det här laget ställer sig på planen är det i ett riktigt upphaussat möte med IFK Göteborg på Stockholmsarenan på måndag den 15 april.

Publiksiffran i premiären blev riktigt fin med över 20 000 men nu är det tillbaka till “vardagen” och upp till oss att se till att vi fortsätter på den inslagna vägen med mycket folk och grym stämning! På måndagsmorgonen var 13 500 sålda lite drygt – vi kan öka den siffran ordentligt under dagen om alla hjälps åt!

Sprid ordet – dra med polare – köp biljetter!

KÖP BILJETT HÄR

Samling och souvenirförsäljning på En Arena

Inför matchen uppmanar vi som vanligt Djurgårdare att samlas på En Arena på Palmfeltsvägen 1. De öppnar från tidig eftermiddag och där kan man köpa såväl mat som dryck. JK finns också på plats och säljer souvenirer, bland annat vår nya och väldigt populära t-shirt med “100% Djurgårdsjävel” på.

Vi säljer sedan även souvenirer bakom Sofialäktaren på plan 5. Vi tar kort, kontanter och Swish och på plats kan du även bli medlem i JK och skriva upp dig till Häcken borta på söndag.

Ändring vid Sofialäktaren

Från och med matchen mot IFK Göteborg kommer det inte gå att ta sig till andra sektioner från Sofialäktaren. Därför kommer plan 5 endast ha vanlig kioskförsäljning inklusive mat, alltså ingen pub som tidigare. På plan 4 finns puben som vanligt, med 20-årsgräns.

Notera att det här är första matchen och eventuella problem som uppstår kommer kunna tas upp och lösas framöver.