Samling på En Arena inför SM-final 2 i Globen!

Dela gärna!

Under säsongen har En Arena inte haft öppet under hockeyn men inför den första SM-finalen på hemmaplan är det äntligen dags. På tisdagen klockan 19.30 spelar DIF Hockey mot Frölunda i fullsatt Globen och jagar en kvittering av finalserien.

Inför matchen möts vi upp på Djurgårds-AW på En Arena på Palmfeltsvägen 1. Uteserveringen är öppen, grillen igång och förhoppningsvis får vi besök av några fina gäster.

En Arena öppnar redan klockan 15.00 så möt upp andra Djurgårdare där och sjung upp inför kvällen! Vi ska lyfta våra hockeykrigare till nya höjder! Efter en bra match där det ändå blev förlust i Scandinavium är det dags att kvittera!

Alla platser i Globen är redan slutsålda utom Frölundas tilldelade bortasittplats, så det finns alla förutsättningar för en riktigt grym kväll i Globen. Låt oss visa vad vi faktiskt går för!

DJUUUUUUUUU