Se serieledarna ta emot Norrköping på torsdag!

Dela gärna!

Trots många sjukdomar och skador i truppen lyckades ett taggat Djurgårdslag spela riktigt bra borta mot svårspelade Häcken i den tidiga seriefinalen på Hisingen och vinna med 1-0. Nu leder vi serien även efter omgång fyra och nu väntar en tuff hemmamatch mot topptippade IFK Norrköping.

Vi har tre raka segrar i Allsvenskan, låt oss se till att den trenden fortsätter genom att hjälpa laget på läktarna!

KÖP BILJETT HÄR

Samling på En Arena!

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas på En Arena där uteserveringen så klart är öppen. Möt upp gänget och ta några bira ihop!

JK finns på plats och säljer souvenirer såväl på En Arena som bakom Sofialäktaren på plan 5.

Matchen börjar redan 18.45!

OBS! Eftersom denna match spelas samtidigt som den tredje SM-finalen i hockeyn i Göteborg (se vårt tidigare uttalande om krockarna här) så har DIF Fotboll fått igenom att matchen mot IFK Norrköping börjar redan 18.45. Det innebär att man kan se delar av hockeyn i pausen och mer av hockeyn efter fotbollens slut. DIF jobbar på en lösning för att kunna se hockeyn på Stockholmsarenan efter fotbollen.

Läs mer om tiderna och var du kan se hockeyn på DIF.se.