Åk med JK till final 5 på valborg!

Dela gärna!

I och med tisdagens 5-1-kross i Globen är det klart att det blir en femte SM-final i Göteborg på valborgsmässoafton den 30 april. Vi ordnar givetvis resa dit!

Till att börja med fyller vi en buss och om det vill sig väl med intresset och antalet bussvärdar kommer vi se till att även en andra buss rullar.

Resan kostar 350 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 510 kronor och då ingår ett medlemskap för 2019.

Bussen kommer avgå klockan 12.30, matchstart är 20.00. Exakt reseinformation mejlas ut till alla resenärer dagen före avresa.

OBS! Matchbiljett ingår inte i resans pris, men alla som reser med JK:s bussar är garanterade plats på bortastå på matchen, biljetten betalas under själva resan. Man kan inte boka resa bara för att få matchbiljett utan måste givetvis åka med bussen också.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Hoppa på längs vägen?

Vill du hoppa på efter färdvägen så kontaktar du [email protected] så återkommer vi till er om det är möjligt att stiga på där. Vi åker E4/väg 40 till Göteborg.

Övrig biljettinfo

Om du inte ska resa med bussarna måste du lösa biljett på egen hand via nätet! Dessa biljetter släpps inom kort och vi kommer att lägga in bokningslänkarna här när de är släppta. Håll utkik i JK:s och DIF Hockeys kanaler!