Derbysamling på Harry B James på söndag!

Dela gärna!

Vi kör vidare på den inslagna vägen från ifjol inför bortaderbyt mot Bajen söndagen den 28 april – och samlas på ”HBJ”.

Harry B James, som numera huserar i Kungsträdgården, välkomnar Djurgårdare från klockan 11.00. Ett klassiskt hak i nytt läge som många har riktigt fina minnen ifrån sedan Stadiontiden. Vi var även här både före och efter fjolårets höstderby mot Bajen där vi gick segrande ur striden med 3-1.

Vad passar bättre än att samlas där inför derbyt mot de grönvita bönderna igen? Slut upp, älska Djurgår’n, hata Bajen. Nu ser vi till att göra det här till en riktigt bra samling och en match där vi återigen sjunger ut bajarna med våra 5000 bästa.

Om man är intresserad av att käka innan matchen går det bra att ringa och boka bord via 08 218 600

Harry B James har sedan öppet även efter matchen så ta er dit.

Åldersgränsen på HBJ är 18 år.

Ses på HBJ!

Erbjudande för medlemmar!

Alla som kan visa upp medlemskort i JK eller DIF Fotboll får köpa originalburgare och stor stark för totalt 175 kronor på samlingen.

Transport till arenan

Vi kommer ta oss med tunnelbana från Hötorget direkt till Blåsut. Tåget är abonnerat för oss och avgår från Hötorget klockan 13.31. Det går sedan till Blåsut utan några stopp på vägen.

Att tänka på både på väg till och från stationerna samt på tunnelbanan: Stockholm är vår stad och vi hjälps åt att se till att inte skräpa ned och orsaka någon skadegörelse.

Östra har öppet

Vi vill också påminna om att Berit så klart välkomnar Djurgårdare till gamla fina Östra även denna gång. Det ordnas även busstransport till Stockholmsarenan. Boka bord via 08 612 00 14 och meddela då även om du vill ha bussbiljett!