Var med och bidra – få Hovets tak att lyfta!

Dela gärna!

Det är slutsålt sedan cirka en vecka tillbaka. Vi behöver en seger för att slå tillbaka i finalserien och kampen om SM-guldet i ishockey 2018/2019. Vi har Hovet, vår borg och vår historia i ryggen. Nu är det dags att få taket att lyfta!

Cirka 8000 Djurgårdare ska blåsa bort allt vad göteborgare och Frölunda heter på lördagseftermiddagen. Oavsett om du har klackbiljett, aktiv sittplats, familjeläktaren eller skymd sikt – var med och bidra till stämningen! Stå upp, sjung och klappa med i ramsorna och gör allt för att vi ska gå segrande ur striden på isen!

Och sist men absolut inte minst: Var inne på läktarna tidigt, senast 14.45!

Köp souvenirer och bli medlem i JK!

Vi finns som vanligt på plats i vårt souvenirbås på Hovet utanför A18. Där kan du bli medlem i JK och köpa våra senaste souvenirer, till exempel våra olika halsdukar. Vi tar kort, kontanter och Swish!