Åk med JK till Falkenberg den 15 maj!

Dela gärna!

Det är tungt att vara Djurgårdare just nu men är det något vi aldrig ruckar på så är det stödet för DIF på bortaplan och glädjen som det ändå innebär att åka land och rike runt med likasinnade Djurgårdare!

Nu på onsdag den 15 maj bär det av till Falkenberg i Halland och det är klart att du ska åka med! Bussen avgår klockan 11.00 från Stockholm och går direkt till arenan. All information mejlas ut till resenärerna inför resan.

Är du medlem i JK för 2019 så kostar resan 340 kronor. Är du inte medlem betalar du 500 kronor och då ingår ett medlemskap.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Matchbiljetter

Biljett till bortasektionen ingår inte i resans pris utan köps och betalas på egen hand. Köp biljett till bortastå via Falkenbergs hemsida!

Land och rike runt!