Krossa Gnaget – fyll Stockholmsarenan med blåränder!

Dela gärna!

Efter två svagare insatser i rad är det dags att knyta näven och satsa för fullt inför årets första hemmaderby, mot Solna aik på Stockholmsarenan. Matchen spelas nu på söndag den 12 maj klockan 15.00! Låt oss skicka råttorna ner i träsket där de hör hemma!

På måndagen lär 20 000-strecket för antal sålda biljetter passeras, och det är främst i kurvan mot bortasektionen som det finns sittplatser kvar. Sofialäktarens nedre del är redan slutsåld när det gäller lösbiljetter men det går fortfarande att köpa majpaketet via DIF Fotboll och få biljett till nedre, läs mer här!

Annars är det den övre läktaren som gäller för dig som vill bidra till stämningen på kortsidan. Ett välfyllt södra övre är alltid viktigt för att krydda derbystämningen med det där lilla extra!

KÖP BILJETT HÄR!