JK växer så det knakar – hjälp oss slå medlemsrekord igen!

Dela gärna!

Under 2018 slog Järnkaminerna medlemsrekord för andra året i rad, ett rekord som sattes till 5263 medlemmar. Nu är det dags att ta sikte på ett nytt rekord och en ny milstolpe – 6000 medlemmar!

På fredagen den 10 maj är vi 4656 medlemmar i Järnkaminerna. Jämfört med rekordåret 2018 kan man se att vi till exempel hade 4800 medlemmar vid JK-dagen i juli, så vi ligger riktigt bra till jämfört med tidigare år. Hjälp oss växa ytterligare och sprid ordet!

Alla som var medlemmar under 2018 men ännu inte förnyat sitt medlemskap har sedan ett par månader tillbaka blivit inaktiverade i vårt system och kan därför inte längre logga in på Mina sidor eller boka resor. Så förnya snabbt via Swish och få tillgång till medlemssidorna igen!

Så här förnyar du ditt medlemskap för 2019 via Swish om du var medlem förra året:

Swisha 150 kronor till

123 160 55 18.

Ange ditt personnummer och din mejladress som meddelande.

 

OBS! Kortet kommer att skickas ut till din folkbokförda adress av oss och kortet kan därför dröja några veckor. Om du vill få tillgång snabbt till “Mina sidor” kan du mejla oss på [email protected].

OBS! För barn upp till och med 12 år (födda 2007 eller tidigare) kostar medlemskapet 50 kronor och det går INTE att lösa via Swish. Bli istället medlem via länken nedan. Tänk på att den som eventuellt har skyddad identitet eller ej bor på sin folkbokförda adress inte kan bli medlem på detta sätt.

Glöm inte att du alltid kan bli medlem direkt i vårt souvenirstånd som på hockeyn återfinns vid sektion A18 och på fotbollen bakom Sofialäktaren på plan 5! Då får du också medlemskortet direkt i handen.

Alla som är med i JK är, oavsett hur mycket de själva går på matcher, med och stöttar en aktiv läktarkultur i såväl fotboll som hockey. Vi vill se till att DIF har ett så bra stöd som möjligt både på hemma- och bortaplan. Trots att våra buss- och tågresor håller väldigt hög klass har vi kunnat bibehålla sjukt bra priser vilket beror på att vi har många medlemmar. Tänk då vad vi kan göra med ännu fler.

Var du INTE medlem under 2018?

Du är förlåten, BLI MEDLEM HÄR!