Samling och open air i Uppsala på lördag inför Sirius-DIF!

Dela gärna!

Efter tre raka segrar blir det en riktigt härlig avslutning på vårsäsongen med en lördagsmatch bara en pendeltågsresa bort, i Uppsala mot Sirius!

Pubsamling – och open air!

JK har bokat upp Flustret som vi var på inför fjolårets match i Uppsala. Adressen är Flustergränd 5 och stället ligger nära arenan med stor uteservering. Vi hoppas att det blir riktigt fullsmockat där från tidigt!

Dessutom kommer det utöver samlingen på Flustret att bjudas på ett Sofialäktaren Open air på bortaplan! Detta drar igång klockan 12.30, och det bjuds försäljning av korv och burgare vid grillen! Exakt plats för Open air meddelas senare – håll utkik i eventet på Facebook.

Vår policy är som vanligt att skräp hör hemma i sopsäckar. Vi uppmanar därför samtliga inblandade att inte slänga skit på marken, plocka upp eventuellt skräp ni hittar samt att tillrättavisa personer som inte följer våra regler.

Transport till Uppsala

För er som inte tar bil eller liknande upp till Uppsala så uppmanar vi Djurgårdare att vara i Uppsala från tidigt och ta någon av följande två pendeltåg:

10.42 från Stockholm City (framme 11.36)

11.12 från Stockholm City (framme 12.06)

Tänk på att Stockholm är vår stad och där ingår även vår kollektivtrafik. Ta väl hand om tågen och undvik klistermärken, pyroteknik och skadegörelse vid perrongerna och givetvis på tågen.

Läs mer på SL:s hemsida och UL:s hemsida om vad som gäller biljettmässigt för resor från Stockholm till Uppsala.

Matchbiljetter

Vi har en tilldelad bortaståplats på drygt 800 biljetter som redan är slut. Dessutom finns två sittplatssektioner på drygt 900 platser på samma kortsida men även där är det mesta nu slutsålt. Köp upp det som finns och håll utkik efter eventuella returer!

KÖP BILJETTER HÄR