Boka upp dig på sommarens bortaresor!

Dela gärna!

I juli och augusti väntar inte mindre än fyra bortaresor – och Reseklubben ordnar givetvis buss till samtliga. Läs mer och boka nedan!

AFC Eskilstuna-DIF måndag 8 juli

Eskilstuna är ruskigt nära Stockholm så vi borde bli 4-5000 blåränder på plats när topplaget Djurgårdens IF gästar den lilla orten. Självklart arrangerar vi en resa för endast 200 spänn dit.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Kalmar FF – DIF måndag 22 juli

Likt förra året så kommer den här resan ha badtema så klä ut dig i hawaiiskjorta, bikini eller badbrallor och glöm inte simglasögonen hemma för till denna resa så skippar vi pubstoppet och kör ett badstopp istället…mer om detta senare. Självklart kommer vi även boka en krog inne i Kalmar för dom som hellre värmer på lokal, men vi hoppas på stor uppslutning på badstoppet även från snedresenärer. Priset landar på 340 kronor för den här upplevelsen.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Elfsborg-DIF måndag 5 augusti

Elfsborg har en riktigt bra bortasektion under tak som borgar för att draget kommer bli riktigt bra. Många har fortfarande semester så vi hoppas på ett stort följe ner till postorderstaden. Pris blir 340 kronor.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Malmö-FF-DIF Söndag 25 augusti

Sensommarens stora bortaresa dit tusentals och åter tusentals Djurgårdare kommer vallfärda, förmodligen kommer flera hundra ( om inte tusen..) köra weekend därnere så tveka inte, planera in Malmö den 25 augusti för DU ska vara där. Pris: 340 kronor.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

PS. Det ryktas om en fet lördagssamling på andra sidan sundet på lördagskvällen för alla tidigare tillresta, mer om detta senare. DS.