Kaknäscupen 2019 den 17 augusti – anmäl ditt lag nu!

Dela gärna!

Lördagen den 17 augusti är det dags för 2019 års upplaga av Kaknäscupen på vackra Kaknäs IP. I år inleds dagen med att a-laget tränar 10.30-12.00, sedan är det dags för årets turnering. Vi räknar med att finalen är färdigspelad vid cirka 16.00.

I den årliga turneringen för Djurgårdssupportrar stod till slut DIF Haninge som slutsegrare 2018. Nu är det chans till revansch för alla andra lag!

Nu öppnar vi upp bokningen till Kaknäscupen. Precis som ifjol är anmälningsavgiften 500 kronor per lag.

Bokningen görs av respektive lagledare via ”Mina sidor” eller den här länken. Alla deltagare måste vara medlemmar i Järnkaminerna, inklusive lagledaren. Denne kan köpa medlemskap i samband med anmälan och då betala 660 kronor för anmälan och medlemskap.

Övriga kan bli medlemmar i Järnkaminerna här.

Den som gör anmälan kommer att vara den person Järnkaminerna har kontakt med inför turneringen. Om laget vill byta lagledare efter anmälan – kontakta [email protected].

REGLER

– Anmälningsavgift 500 kronor per lag

– 7-mannafotboll, var alltså helst fler än 7 spelare

– Det ska kanske inte behöva påpekas – men samtliga spelare ska givetvis vara Djurgårdare. På planen och vid sidan av den behandlar vi varandra därefter – det är en turnering av och för Djurgårdssupportrar.

– Samtliga spelare måste vara medlemmar i Järnkaminerna (när cupen spelas)

ANMÄL DITT LAG HÄR! (Medlemmar kan anmäla sitt lag via Mina sidor)

OBS! Skriv in lagnamnet och tröjfärg i fältet “Meddelande”!