Köp biljett till återstarten mot Kalmar!

Dela gärna!

Nu är det inte långt kvar på den långa väntan som kallas “sommaruppehållet”. På måndagen den 1 juli är det dags för DIF-Kalmar på Stockholmsarenan, och vad är väl bättre än sommarvärme och Djurgår’n?

Cirka 10 000 biljetter är sålda till matchen men det lär ticka på under veckan fram till matchdagen. Se till att säkra din biljett nu!

Fyll Sofialäktaren!

Vi lever i en tid när den levande läktarkulturen och svensk fotboll är hotad av polisens villkorstrappa. Men vad kan du som Djurgårdare och supporter göra? Oavsett var du brukar vara på läktarna – köp klackbiljett till DIF-Kalmar den 1 juli och var en del av den levande kulturen! Köp biljett här eller köp sommarpaketet här!

AW-samling på Slaktkyrkan!

Vi uppmanar alla Djurgårdare att ta sig till Slaktkyrkan inne i Slakthusområdet, där vi bland annat samlades inför fjolårets Europamatch! En måndagsmatch passar perfekt för att svänga förbi på ett par bira efter jobbet eller ansluta tidigt om du har semester. Slut upp och sjung upp!

På Slaktkyrkan finns dj, utekök där det säljs bland annat hamburgare, korv och pommes frites samt en stor uteservering med bar. Stället öppnar klockan 15.00!

En Arena är inte öppet denna dag utan vi lägger fullt fokus på Slaktkyrkan!