Äntligen dags att träffa alla kompisar och bänkgrannar igen!

Dela gärna!

Äntligen dags för första matchen i fotboll efter uppehållet igen, ibland även kallad kändismatchen och i år heter motståndet Kalmar FF.

När jag säger kändismatchen så snackar jag inte om A-B eller C-kändisar eller annat löst patrask utan givetvis om alla läktargrupper, kompisgäng eller bänkgrannar som för första gången på en månad får chansen att skaka tass med varandra igen. Åsikterna om vårt fotbollslag när man ses igen är många, skratten ännu fler och förhoppningsvis får man se ännu en trepoängare som nu är extra viktig för att haka på i toppstriden.

En månad kan för många människor vara en relativt kort period, men för oss som älskar fotboll och Blåränderna känns en månad ofta som tiotals år så det är alltid förbannat kul att se varandra igen.

Många har precis börjat sin semester nu så inte sällan slutar denna kväll långt inpå småtimmarna med diverse galna hyss och upptåg och dom som fortfarande jobbar får snällt finna sig i att bli kidnappade för att morgonen därpå försöka hosta fram en billig ursäkt till chefen vid en alldeles för sen ankomst till sin arbetsplats.

Och kom ihåg, nu när fotbollsrörelsen är under attack så är det viktigare än någonsin att vi sluter upp i tusental och åter tusental såväl på Sofialäktaren som på andra sektioner som på bortasektionerna när Djurgår´n lirar borta. Gammal som ung, kille som tjej – för ingen myndighet eller säkerhetsbransch skall få begränsa och villkora VÅR kärlek och passion för Djurgårdens IF.

Vi ses imorgon!

/Joel Andersson, vice ordförande

KÖP BILJETT TILL DIF-KALMAR HÄR