Open Air Special: JK-dagen 2019!

Dela gärna!

Söndagen den 14 juli möter vi Malmö i en seriefinal hemma på Stockholmsarenan, och det är Järnkaminernas dag!

Årets JK-dag blir också något alldeles extra! Det är nämligen dags att sluta upp för en Open Air Special bakom Sofialäktaren dagen till ära! Djurgården & Techno är redo att ladda upp inför DIF-MFF på bästa möjliga sätt.

Minns tillbaka till den fantastiska cupfinaldagen 2018 med hänget innan och se till att släppa allt denna söndag och dra med alla till denna perfekta förfest.

På plats kommer det finnas grill samt dryckförsäljning så kom törstiga och hungriga. Det kommer också finnas souvenirer att köpa och man kan snabbt och enkelt lösa medlemskap i JK om man nu inte gjort det.

Snacka ihop polarna och se till att dyka upp från start klockan 13.00!

GÅ MED I EVENTET HÄR

KÖP BILJETT TILL MATCHEN HÄR

OBS! Vår policy är som vanligt att skräp hör hemma i sopsäckar. Vi uppmanar därför samtliga inblandade att inte slänga skit på marken, plocka upp eventuellt skräp ni hittar samt att tillrättavisa personer som inte följer våra regler. Senast i Uppsala var det för dåligt så se till att följa detta den här gången!