Åk till Eskilstuna på måndag – få bussplatser kvar!

Dela gärna!

Måndagen den 8 juli är det dags att åka till Eskilstuna för att möta svensk fotbolls stora plastlag AFC.

Vi vill ta över arenan fullständigt och göra det till ytterligare en hemmamatch för vårt lag. Inte minst för att visa den klubb vi möter, och dess ledare Alexander Ryssholm, vad svensk fotboll faktiskt innebär.

JK styr två stora bussar till matchen och på torsdagseftermiddagen återstod färre än 20 platser! Bussarna kommer att avgå klockan 15.30 och vara framme i Eskilstuna i god tid för att kunna ladda upp på plats innan matchen på Tunavallen.

All information om resan mejlas ut till resenärerna någon dag före avresa.

Resan kostar 200 kronor om du är medlem i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 360 kronor och då ingår ett medlemskap i priset. Att vara medlem är ett krav för att åka med på resorna. Boka din resa nu!

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Matchbiljetter

Biljett till matchen ingår inte i bussresans pris. Köp biljett via AFC:s hemsida! När bortastå på kortsidan är slut – köp upp resten av arenan! Köp biljett här!

RÄDDA SVENSK FOTBOLL – 20 TYSTA MINUTER

I omgång 14 genomförs en nationell läktarmanifestation i protest mot polisens villkorstrappa. Läs mer här och följ instruktionerna!

Pubsamling

Vi uppmanar alla Djurgårdare att samlas på Biff Grill & Bar, som ordnat lite extra till måndagskvällen på Strömsholmen, alltså inte på deras vanliga adress då krogen är stängd på grund av brand. På Strömsholmen mitt i stan finns partytält och liveband bland annat.

Vi ses i Eskilstuna!