Finbesök från spelartruppen på Kaknäscupen 2019

Dela gärna!

Lördagen den 17 augusti är det äntligen dags för Kaknäscupen på gamla fina Kaknäs IP. Turneringen arrangeras av Djurgårdssupportrar och är till för Djurgårdssupportrar, vi vill att det ska vara en dag av många skratt och skönt häng ute på DIF:s träningsanläggning.

Denna dag kommer spelarna i a-laget ha träningsledigt, vilket innebär att själva Kaknäscupen kommer pågå från cirka 10.30 till 15-16 på eftermiddagen. Trots att spelarna har träningsledigt kan vi dock redan nu glatt meddela att vi kommer få besök både av målvakten Tommi Vaiho och lagkapten Marcus Danielson. Vaiho kommer delta i en liten bonusturnering för de lag som är med i själva cupen. Vi hoppas kunna fylla på med ytterligare kända besökare ju närmare cupen kommer.

Det är 14 lag anmälda i nuläget och det gör att det bara finns två platser kvar innan vi nått maximala antalet lag. Se därför till att anmäla ert lag NU!

Bokningen görs av respektive lagledare via ”Mina sidor” eller den här länken. Alla deltagare måste vara medlemmar i Järnkaminerna, inklusive lagledaren. Denne kan köpa medlemskap i samband med anmälan och då betala 660 kronor för anmälan och medlemskap.

Övriga kan bli medlemmar i Järnkaminerna här.

Den som gör anmälan kommer att vara den person Järnkaminerna har kontakt med inför turneringen. Om laget vill byta lagledare efter anmälan – kontakta [email protected].

REGLER

– Anmälningsavgift 500 kronor per lag

– 7-mannafotboll, var alltså helst fler än 7 spelare

– Det ska kanske inte behöva påpekas – men samtliga spelare ska givetvis vara Djurgårdare. På planen och vid sidan av den behandlar vi varandra därefter – det är en turnering av och för Djurgårdssupportrar.

– Samtliga spelare måste vara medlemmar i Järnkaminerna (när cupen spelas)

ANMÄL DITT LAG HÄR! (Medlemmar kan anmäla sitt lag via Mina sidor)

OBS! Skriv in lagnamnet och tröjfärg i fältet “Meddelande”!