Badresa till Kalmar-DIF på måndag – detta gäller!

Dela gärna!

Måndagen den 22 juli är det dags för en sommarresa till Kalmar, precis som förra året. Vi fortsätter på den inslagna vägen från den gången och kör ett klassiskt badtema! Två bussar rullar ner till Småland för denna batalj. Här är det som gäller inför matchen.

Bussarna kommer avgå 09.30 från Stockholm, alla detaljer mejlas ut till resenärerna under helgen.

Strandsamling i Kalmar!

Våra bussar kommer, om vädret tillåter, att rulla direkt till stranden “Kattrumpan” i centrala Kalmar där vi laddar upp i det fria denna badresa. Vill man hellre ladda upp på pub så kommer Harry’s på Norra långgatan 7 att öppna upp för oss Djurgårdare klockan 15.30. De har sedan öppet till 18.30.

Våra resenärer tar sedan bussarna från samlingen till Guldfågeln Arena. OBS! Inga andra än resenärerna kan eller får åka med våra bussar.

Matchbiljetter

Biljett till matchen ingår inte i resans pris utan köps på egen hand. Köp biljett till bortasektionen via Kalmar FF:s hemsida!

Vi ses i Kalmar!