Nya pins och matchdagsrea på DIF-Sirius – här är alla erbjudanden!

Dela gärna!

På lördag släpper vi inte mindre än tre färska pins på vårt souvenirbord! Två varianter av Sthlm-loggan och en hyllning till gamla fina Östra station! Pinsen kostar 40 kronor styck för medlemmar (eller tre pins för 100 kronor) och 60 kronor styck för icke-medlemmar (eller tre för 160 kronor). Dessa släpps på Open air-samlingen inför DIF-Sirius (läs mer om samlingsinfon här!) och vi säljer sedan på plan 5 bakom Sofialäktaren.

Här är de nya pinsen:

Matchdagsrea!

Vi har dessutom letat på lagret och tagit fram en rad finfina erbjudanden på några av våra utgående souvenirer i utbudet. Priserna gäller endast på DIF-Sirius och på Open air-samlingen inför matchen .

Här är våra erbjudanden denna lördag:

STHLM t-shirt 50 kronor (endast XL och XXL kvar)

Rugbytröja 100 kronor (endast fyra medium och en small kvar!)

JK-hoodie 100 kronor (endast medium och XL kvar!)

JK/BS-halsduk 50 kronor

Helgon-linne 50 kronor (endast S, M och L kvar)