Stöd DIF i toppstriden – köp biljett till AFC hemma!

Dela gärna!

Efter den sköna 4-0-krossen mot Sirius i lördags är det på måndagen den 19 augusti dags för nästa match i den allsvenska toppstriden för vår del. Vi ställs mot Allsvenskans mest historielösa och odemokratiska “förening” AFC Eskilstuna och Djurgår’n behöver givetvis ditt stöd på plats på läktarna!

Vi har haft en riktigt positiv utvecklingskurva på Sofialäktaren den här säsongen med helt galna toppar och stundtals sjukt drag. Vill du vara med och skapa nya minnen för alla på läktarna är det dags att köpa biljett till AFC och alla andra hemmamatcher som är kvar.

Det är snart 10 000 sålda med en vecka kvar till match så köp biljett och bidra till haussen!

KÖP BILJETT TILL DIF-AFC HÄR!

Samling på Slaktkyrkan

Vi uppmanar alla Djurgårdare att samlas inför matchen på Slaktkyrkan som öppnar klockan 15.00. JK kommer under eftermiddagen finnas på plats och sälja souvenirer, bland annat våra nya Sthlm- och Östrapins! Väl mött! Slaktkyrkan har även öppet efter match.