Köp säsongskort till DIF Hockey 2019/2020 nu!

Dela gärna!

Efter vårens finalspel är hungern efter en ny hockeysäsong starkare än på länge – vi ska ha revansch! På den första träningsmatchen i Södertälje i fredags (5-2-seger mot SSK) var det cirka 3300 personer på plats och vi vågar påstå att hälften var Djurgårdare.

Det är hög tid att du fixar ditt säsongskort i klacken för den kommande hockeysäsongen! Vi har just nu sålt cirka 200 färre än vi sålde totalt förra året så vi ska givetvis kunna sälja fler säsongskort i år än inför fjolårssäsongen!

I säsongskortet ingår även CHL-hemmamatcherna i gruppspelet (de första spelas den 6:e och 8:e september på Hovet!) och köper du till slutspel till ditt kort så ingår alla slutspelsmatcher – något som var guld värt ifjol när framför allt finalmatcherna sålde slut på nolltid.

Efter finalförlusten tar vi återigen sikte mot toppen och mot det 17:e guldet – och vill du vara med på hela resan är det en självklarhet att vara säsongare!

KÖP SÄSONGSKORT HÄR!