Tre bussar klara till Malmö borta – fyll den fjärde!

Dela gärna!

Söndagen den 25 augusti kommer vi spela en sjukt viktig match i toppstriden borta mot Malmö FF. Över 1000 Djurgårdare har redan köpt matchbiljett och vi räknar med att det blir 2500-3000 DIF på plats minst som tar sig ned på alla möjliga sätt.

Det är hög tid att du säkrar din resa dit och givetvis anordnar JK ett mycket prisvärt bussalternativ. Vi har faktiskt redan fyllt tre bussar lite i bakgrunden medan vårt segertåg i Allsvenskan pågått. Nu är det hög tid att fylla den fjärde bussen! Resan kostar 340 kronor om du är medlem, annars kostar resan 500 kronor för resa och medlemskap. Medlemskap i JK är ett krav för att åka med.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

OBS! Vi har kunnat arrangera en fjärde buss tack vare att vi fått in ett antal intresseanmälningar för att bli bussvärd – men det behövs fortfarande fler. Om det ska bli fler bussar än de fem vi nu bokat måste vi få in fler värdar! Är du intresserad? Kontakta oss på [email protected]!

Över 1200 sålda matchbiljetter!

Biljettförsäljningen till Malmö har gått riktigt bra sedan länge och nu är det en bit över 1200 sålda till bortasektionen som tar cirka 2200 personer. Biljett till matchen ingår inte i resepriset och köps på egen hand. När du köper biljett, välj “gästande lag” som kategori för att hitta rätt biljetter. När klacksektionen är slut köper vi upp de sittplatser som finns ovanför vår bortasektion.

KÖP BILJETT HÄR!

Samlingar inför matchen

Vi vet att många Djurgårdare åker ner till såväl Malmö som Köpenhamn redan under helgen innan matchen och vi kommer givetvis hitta bra ställen för oss att hänga på fram till och med matchdag. Håll utkik i JK:s kanaler framöver!