All info inför seriefinalen borta mot Malmö

Dela gärna!

Det blir en riktig Djurgårdshelg i Öresund! Efter segern mot AFC på Stockholmsarenan igår sålde våra bussplatser till Malmö slut och ungefär samtidigt sålde hela arenan i Malmö slut inklusive de 2200 biljetter som vi tilldelats på bortasektionen.

Nu ser vi fram emot en grym matchdag på söndag i Malmö men också en härlig helg i Malmö och Köpenhamn för alla Djurgårdare som är där lite längre.

Här är lite viktig info att hålla reda på.

Bussresor och biljetter slut!

Alla bussplatser och alla tillgängliga matchbiljetter är slutsålda. Mot bakgrund av bristen på bussvärdar och biljettläget i Malmö kommer vi inte heller arrangera någon ytterligare buss utöver de fyra som rullar. Vi råder alla Djurgårdare att köpa förköp tidigt framöver för att kunna köpa upp andra intilliggande sektioner.

För er som bokat bussresa

Bussarna rullar från Stockholm klockan 07.00 på söndag så se till att ställa klockan. All information inför bussresan mejlas ut till resenärerna framåt helgen.

Samling i Malmö

Vi har bokat Victor’s på Lilla torg i Malmö. De välkomnar oss Djurgårdare från klockan 12.00 på söndagen – slut upp på Lilla torg och sjung upp med andra Djurgårdare! Därifrån tar vi oss gemensamt till arenan.

Färga Öresund blårandigt i helgen!