Boka upp dig på Sundsvall och Östersund borta!

Dela gärna!

Efter seriefinalen i Malmö dröjer det ända till den 20 september innan det är dags för nästa bortaresa. De två kommande resorna går norr över och tack vare vårt medlemsrekord som slogs nyligen och en positiv souvenirförsäljning har vi sänkt priset på dessa två resor till 240 kronor för medlemmar.

Var med och stäng det berömda Norrlandsfönstret!

GIF Sundsvall-DIF fredag 20 september

Efter Malmö är det dags för årets första och enda fredagsmatch som infaller på fredagen den 20 september i Sundsvall. För medlemmar kostar resan endast 240 kronor och för icke-medlemmar är priset 400 kronor inklusive ett medlemskap för 2019.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Hundratals Djurgårdare har aviserat att man även kommer köra övernattningsresa i Sundsvall och tre ruskigt viktiga poäng står på spel så självklart ska du åka med.

OBS! Matchbiljetterna till Sundsvall borta har redan släppts och vår första tilldelade sektion är redan till hälften fylld. Köp förköp så att vi har möjlighet att få ännu fler sektioner tilldelade till oss! KÖP MATCHBILJETT HÄR

Östersund-DIF måndag 30 september

Endast tio dagar efter Sundsvall så är det dags för en långresa till Östersund och vi har därför (mot bakgrund av vår fina medlemssiffra) bestämt att endast ta 240 kronor även för den här trippen. Undanflykterna för att hänga med och stödja toppjagande DIF Fotboll är få om ens några, tvätten kan du fixa en annan dag.

Är du inte medlem kostar resan 400 kronor inklusive ett medlemskap för 2019

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR