Fredags-AW inför första CHL-matchen på Hovet – köp biljett!

Dela gärna!

Fredagen den 6 september klockan 18.00 är det dags att kicka igång tävlingssäsongen på Hovet för 2019/2020 när det är dags för den tredje matchen i Champions Hockey League. Österrikiska Vienna Capitals står för motståndet och inför matchen bjuder JK och DIF Hockey in till after work!

Medlemsbiljetter till förmånligt pris!

Till denna match har vi dessutom fått fram ett finfint erbjudande där du som medlem i JK eller DIF Hockey köper biljett för en billigare penning. Dessa biljetter har redan sålt på bra så se till att köpa din biljett nu!

KÖP MEDLEMSBILJETT HÄR

Här är alla speldatum för CHL-gruppspelet i år:

30/8 Tychy-DIF
1/9 Vienna Capitals-DIF
6/9 DIF-Vienna Capitals
8/9 DIF-Tychy
8/10 DIF-Adler Mannheim
15/10 Adler Mannheim-DIF

Köp biljett till bortamatcherna mot Tychy och Vienna Capitals här

Köp biljett till hemmamatchen mot Tychy här

Stötta Djurgår’n på resan att bli bäst i Europa!