Fyll fjärde och sista bussen till Sundsvall!

Dela gärna!

Trots hård belastning av bussmarknaden har vi kunnat få loss en fjärde buss till Sundsvall borta fredagen den 20 september! Detta är den sista bussen vi kommer få loss så se till att säkra din plats i tid!

Vi har gått in och sänkt priset på denna resa och Östersund borta måndagen den 30 september tack vare årets fina medlemssiffra. För medlemmar kostar därför Sundsvallsresan 240 kronor. För icke-medlemmar är det 400 kronor som gäller och då blir man medlem i JK för 2019.

MEDLEMMAR BOKAR HÄR (Mina sidor)

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR

Bussarna avgår från Stockholm klockan 13.00 på fredagen. De går från bortasektionen efter matchen och beräknas vara hemma igen tidigast 02.00.

Matchbiljetter

Över 1 000 Djurgårdare har redan köpt biljett till kortsidan som tar total 1 491 personer – så se till att köpa biljett nu! Köp annars biljett på intilliggande sittplatssektioner. Matchbiljett ingår inte i priset när du bokar buss!

KÖP BILJETT HÄR!