Tåg till sista omgången i Norrköping den 2 november!

Dela gärna!

Det har varit ett svårt år för alla oss som älskar att åka tåg till bortamatcher med Djurgårdsfamiljen. På grund av banarbeten och vagnbrist har vi inte kunnat ordna några tåg hittills i år, trots att vi försökt med till exempel Häcken, Malmö och Göteborg borta (där kommer bussinfo inom kort!).

Men nu kan vi äntligen ge ett glädjebesked: Det blir ett Djurgårdståg även den här fotbollssäsongen. I den sista omgången mot Norrköping lördagen den 2 november kommer vi arrangera ett supportertåg på cirka 500 platser!

Tåget släpps till bokning för medlemmarna klockan 17.00 tisdagen den 17 september och kommer att kosta 300 kronor.

OBS! Endast medlemmar i Järnkaminerna kan boka tåget så om du vill få en plats måste du bli medlem senast på matchen mot Helsingborg på måndag den 16 september.

Fixa medlemskap snabbt och enkelt redan idag – BLI MEDLEM HÄR!

OBS! Matchbiljett ingår INTE i tågresan!

TUT TUT!