Om arrangemanget i kurvan på hockeypremiären

Dela gärna!

På lördagens premiär mot Linköping anordnade vi från Järnkaminernas sida ett enklare arrangemang inför nedsläpp med kvittorullar och konfetti.

Detta gjordes möjligt tack vare engagemang från många av de som alltid går på hockeyn men givetvis också tack vare att JK står starkt och nyligen slog medlemsrekord för tredje året i rad.

Det här innebär inte att det kommer börja vara tifoarrangemang betydligt oftare än tidigare. Vi har dock som målsättning att få Hovets kurva att leva upp mer och vid fler tillfällen än de senaste säsongerna.

Därför har vi inför denna säsong satt ihop en arbetsgrupp med folk från styrelsen och läktarna som kommer jobba med att liva upp Hovet både stämningsmässigt och visuellt. Det kommer inte ske några mirakel omgående men förhoppningsvis kan våra toppar bli högre och våra dalar mindre djupa.

För att stötta det här arbetet: Bli medlem i Järnkaminerna här!

JÄRNKAMINERNA STOCKHOLM