Samling på Slaktkyrkan inför DIF-Helsingborg – slut upp!

Dela gärna!

På måndagen är det äntligen dags för riktig fotboll igen – och nu börjar en åtta matcher lång finalserie för oss där varje match kan betyda ALLT. Det börjar mot Helsingborg på Stockholmsarenan och det var på söndagen över 17 000 biljetter sålda.

KÖP BILJETT HÄR!

Samling på Slaktkyrkan!

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas på Slaktkyrkan inne i Slakthusområdet. Stället öppnar klockan 15.00 och där finns såväl svalkande drycker som grillat käk och det går att hänga både inomhus och utomhus om man så vill.

Berit och de andra på Östra har givetvis också öppet denna kväll inför matchen. Berit löser också buss direkt till Stockholmsarenan. Boka bord och bussplats via telefon på 08 612 00 14.

Nya souvenirer släpps!

På måndagens match släpper vi både en ny t-shirt och nya klistermärken på vårt souvenirbord! T-shirten är en grå sådan med tryck inspirerat av Italien-VM 1990, bara en sån sak. Här kan du se tröjan bäras av kapten Marcus Danielson:

Tröjan kostar 200 kronor för medlemmar i Järnkaminerna.

Dessutom släpper vi ett antal nya klistermärken, några släpptes redan på hockeypremiären. Klibborna kostar 20 kronor per bunt för medlemmar. Är du inte medlem kostar en bunt 40 kronor så bli medlem! Här är de nya klistermärkena: