Förfest på E4 Norra inför premiären mot Linköping!

Dela gärna!

Det blir en fullsmetad klacksektion och kurva när det är dags för premiären i SHL mot Linköping på lördagskvällen. Från 16.30 laddar vi upp tillsammans i E4 Norra (tidigare Angelini). Där bjuds det på lite skön musik och öl för 55 kronor.

Ingång sker genom entré 11 på Hovet, se till att vara där tidigt!

Det är på fredagseftermiddagen bara 50 biljetter kvar i klacken så se till att säkra din plats i kurvan nu!

KÖP BILJETT HÄR!

Nygamla klibbor släpps i souvenirståndet!

Till hockeypremiären har vi fått in färska klistermärken från tryckeriet! På lördagen släpper vi tre gamla hederliga motiv, det handlar om JK-skölden och Blue Saints-skölden (båda frilagda) samt 30-årstifot från JK-dagen 2011.

Klibborna kostar 20 kronor per bunt för medlemmar och 40 kronor per bunt för icke-medlemmar. Du kan bli medlem på plats i souvenirbåset utanför A18.