Samling i Globenområdet inför derbyt mot Bajen

Dela gärna!

På söndag är det dags för det kanske viktigaste Bajenderbyt någonsin när vi spelar hemma på Stockholmsarenan. Matchen är sedan länge utsåld!

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att färga Globenområdet blårandigt och samlas på krogar och pubar däromkring. På Globentorget finns till exempel Blues Kök och Bar och Golden Star, bort mot Hovet finns Grekiska kolgrillsbaren.

I Slakthusområdet finns Slaktkyrkan, områdets enda riktiga DIF-hak. De öppnar portarna redan klockan 11.00 så var där och sjung upp med andra Djurgårdare från tidigt inför den här sjukt viktiga matchen!

Östra kör bussar!

Samtidigt har gamla fina Östra station så klart öppet och Berit och gänget anordnar även bussresa till Stockholmsarenan. För att boka bord och bussresa – ring Östra på 08 612 00 14. En buss är redan full och en andra bokad – så se till att ringa Östra redan idag!

KROSSA BAJEN!