Krönika: Raka i ryggen – nu ger vi allt för Djurgår'n!

Dela gärna!

Det är dags för årets sista derby, och det viktigaste på mycket länge. Bajen står för motståndet och vi leder serien med tre poäng med bara fyra matcher kvar. Alla vet vad de här sista matcherna gäller, alla vet vad det kräver av oss på läktarna.

På söndag står vi som vanligt på Sofialäktaren med armarna runt varandra, raka i ryggen och med stolthet över allt vi har åstadkommit och upplevt ihop. Djurgårdsfamiljen är redo, samlad och taggad.

När du kommer till samlingen på söndag, när du går in på läktarna: Bär med dig den där stoltheten och gå mer rakryggad än du någonsin gjort tidigare. Vi har tagit oss till toppen av serien utan att någon utanför Djurgår’n räknat med det. Nu har vi chansen att haka av de grönvita en gång för alla – den ska vi göra allt för att ta!

På söndag accepteras inget annat än en hundraprocentig inställning på Sofialäktaren. Snacket med polarna, mobiltelefonen och gamnacke är ej tillåtet! På Sofialäktaren står vi raka i ryggen och ger allt för Djurgår’n ända fram till att domaren sätter pipan i munnen och blåser av matchen.

Sjung högt, sjung för dig själv och alla dina vänner. Sjung för vår gemenskap som tagit oss ända hit. Sjung för att vi är långt ifrån färdiga än!

SJUNG AV HJÄRTAT SJUNG!

Viktor Adolfsson
Ordförande Järnkaminerna


Läs mer om samlingen här!