Rösta på Årets Järnkamin 2019!

Dela gärna!

Fotbollssäsongen 2019 börjar närma sig sitt slut och det är dags att rösta på Årets Järnkamin 2019. Kandidaterna som nominerats av styrelsen i år är Tommi Vaiho, Marcus Danielson, Jacob Une Larsson och Jesper Karlström.

Precis som vanligt handlar det inte bara om poängsnitt utan betydligt mer om inställning. Om hur man burit DIF-skölden på ett värdigt sätt. Kampvilja, uppoffrande spel, hårda tacklingar och lagkänsla premieras.

#30 Tommi Vaiho

Den ”ständige tvåan” som redan fångat många Djurgårdshjärtan fick till slut chansen – och som han tagit den. Har stått för många avgörande räddningar och lika ofta stått upp för sina lagkamrater och skällt ut sina motståndare när de förtjänat det.

#3 Marcus Danielson

Kapten, härförare, landslagsman. Epiteten har varit många på ”Mackan” i år och med all rätt. Har slitit och kämpat lika hårt vare sig vi haft 3-0 i 86:e eller om vi behövt någon som kliver fram och avgör på en hörna. En förebild i hur man agerar på och utanför planen.

#4 Jacob Une Larsson

Bredvid Danielson har även Une gjort en grym säsong. Som en av de kortare mittbackarna i serien får han alltid ta mycket stryk men han har alltid stått upp för skölden på bröstet, oavsett vad. En god lagkamrat och en ännu bättre DIF-ambassadör.

#6 Jesper Karlström

Få mittfältare har nog tagit och delat ut mer stryk i årets allsvenska. ”Karlis” har äntligen fått en så stabil och bra säsong som alla velat. Har ofta varit den som dragit igång laget med några hetsiga ord eller en stenhård tackling. Har lyft sina medspelare – och oss på läktarna.

RÖSTA HÄR: (Omröstningen stänger klockan 23.59 på måndagen den 21 oktober)