Sista fotbollssamlingen någonsin på En Arena – livespelning inför DIF-Örebro

Dela gärna!

Det återstår två matcher i årets upplaga av Allsvenskan och vi är serieledare. Matchens betydelse inför DIF-Örebro behöver inte belysas så mycket mer än så. Vi har allt i egna händer och ska ge ALLT.

Matchen är redan nu i princip slutsåld och det väntar en riktigt grym samling just denna match.

Livespelning på En Arena

Byggnaden där En Arena huserar mitt emot Globens tunnelbana kommer efter säsongen att rivas så DIF-Örebro blir den sista fotbollssamlingen någonsin där. Det ska givetvis firas och vad passar bättre än att Blue Painted Flag kommer och kör en akustisk spelning innan matchen?

En Arena öppnar klockan 15.00 och spelningen börjar cirka 16.30-17.00. Läs mer och attenda Facebookeventet för spelningen här!

OBS! 18-årsgräns på En Arena.

Marsch och uppvärmning!

Klockan 17.45 går det en marsch från En Arena på Arenavägen till Stockholmsarenan och Sofialäktaren. Gå med i marschen – och se till att vara inne på läktarna senast 18.15 när spelarna kommer in för uppvärmning!

Läs mer här!

Buss från Östra

Våra vänner på Östra station håller givetvis öppet även inför årets sista hemmamatch. Berit fixar också en eller flera bussar till arenan beroende på intresset. Boka bord och bussplats på telefon via 08 612 00 14!

Vi ses på årets sista hemmamatch! ALLT FÖR DJURGÅR’N!