Utökad klack – fyll kurvan på JK-dagen!

Dela gärna!

Vi har precis klivit in i ett nytt år och vi är bara en vecka från JK-dagen 2020! Torsdagen den 9 januari tar DIF emot HV71 på Hovet och vi ska fira vår supporterkultur som vi alltid gör den första hemmamatchen på det nya året. Dessutom kommer Andreas Engqvist tackas av inför matchen efter att han tidigare under säsongen meddelade att han slutar efter sviterna från flera svåra hjärnskakningar.

Biljettförsäljningen till denna match rullar på bra och klacken har utökats för att fylla kurvan ordentligt. KÖP BILJETT HÄR!

Vi har fått se magiska tifon och bra drag på JK-dagarna som varit genom åren sedan första gången i januari 2006. Alla som jobbar hårt för att förbättra hockeyn och alla som alltid står på läktarna oavsett match vet att vi inte alls nått upp i en bra nivå hittills den här säsongen.

Vi vet att det finns många yttre faktorer som kan påverka, allt från fotbollens fantastiska framgångar till ligasystemet i svensk hockey. Men vi vet också att den här dagen aldrig handlat om en hockeymatch. JK-dagen handlar om stoltheten för vår supporterkultur, den vi alltid skulle vilja ha oavsett sport och tid på året. Den vi alla är villiga att försvara med vår heder på våra arbetsplatser och skolor. Det spelar ingen roll vad du tycker om hockey, om årets lag eller om hur det gått sportsligt hittills – du SKA dyka upp på Järnkaminernas dag och vara med och fira vår läktarkultur så som vi vill att den ska vara när den är som allra bäst.

KÖP BILJETT!

OBS! Eftersom denna match hamnar på en vanlig vardag och inte en lördag/helgdag som den oftast brukar hamna på, så kommer vi inte arrangera någon större pubsamling – istället uppmanar vi alla att vara inne på Hovet och på läktarna i god tid!