Europanyhet: JK släpper ny piké – beställ ditt exemplar nu!

Dela gärna!

Nu är det klart vilka vi kommer möta i första kvalomgången i Champions League. Även om vi inte får åka till Budapest för matchen mot Ferencváros kan vi visa upp oss från vår allra bästa sida här hemma. Du visar det så klart bäst med en riktigt fin guldkantad piké, som vi nu släpper lagom till CL-kvalet!

Pikén kostar 450 kronor i vår webbshop och är endast en beställningsvara, vi tar alltså in endast så många som beställs. Detta är din enda chans att säkra ditt exemplar! Medlemmar har rabatt på sina köp i webbshopen – kolla in på “Mina sidor” så hittar du rabattkoden.

OBS! Bokningen är öppen till och med den 31 augusti.

KÖP PIKÉN HÄR!

Observera att leveranstiderna är extra långa i dessa coronatider, men vår leverantör jobbar så snabbt som det går.