Gör din röst hörd – missa inte årsmötet i DIF Fotboll på onsdag!

Dela gärna!

På onsdag den 21 oktober är det dags för DIF Fotbolls årsmöte som sköts upp i mars. Årsmötet äger rum klockan 18.00 utomhus på Stockholms Stadion.

Flera viktiga frågor kommer tas upp under årsmötet och vi uppmanar alla medlemmar som kan att ta sig dit och använda sin demokratiska rätt som medlem i en förening.

Årsmötet kommer äga rum utomhus med några få plusgrader så se till att klä dig riktigt varmt. Har du minsta sjukdomssymptom ska du givetvis stanna hemma. På läktarna på Stadion ser vi till att hålla avstånd, men sällskap kan sitta ihop.

Insläppet öppnar klockan 17.15 och stänger sedan 20 minuter in i mötet, 18.20. Medlemmar som har sitt medlemskort går in via sektion B. De som inte har medlemskort eller vill bli medlem på plats går in via sektion A.

Läs mer om årsmötet och läs handlingarna på DIF.se