Information från Reseklubben: Vårens resor släppta – boka nu!

Dela gärna!

Äntligen är restriktionerna över och vi kan därför presentera lite nya resor med Järnkaminernas reseklubb.

Under de senaste två åren så har vi ju knappt kunnat kunnat bedriva någon vettig verksamhet av kända orsaker men vi är både glada och tacksamma att vårt medlemsantal i princip legat intakt och att vi till och med slog rekord ifjol. Dessutom har vi haft en bra souvenirförsäljning i vår webshop så föreningen har en god ekonomi. Därför kan vi också släppa upp vårens resor till riktigt bra priser för er resenärer, trots dyrare offerter bland annat på grund av höjda dieselpriser.

Vi reserverar oss dock för prishöjningar då priserna är uträknat på ett visst antal bussar per resa och skulle det visa sig att intresset är extra högt kanske vi inte alltid kan hålla dessa låga priser för alla bussar. Målet är dock att kunna hålla dessa priser så långt som möjligt.

Vi vill dock vara tydliga med att det som sagt är en effekt av starka intäkter på medlems- och souvenirsidan och vi hoppas att fler fortsätter bli medlemmar och att ni köper våra souvenirer för som ni nedan kommer märka så blir det en direkt effekt på priserna på våra resor.

Vi kommer garanterat behöva hjälp av er medlemmar i form av bussvärdar till stundande fotbollssäsong för vi både tror och hoppas att intresset iår är högt men har vi inte bussvärdar så det räcker kan vi helt enkelt inte arrangera bortaresor hur högt intresset än är. Vill du hjälpa till som bussvärd på våra resor så maila [email protected] så tar vi kontakt med lämpliga kandidater därifrån. Läs mer om vad en bussvärd gör här!

BLI MEDLEM I JK HÄR

KÖP SOUVENIRER HÄR

Brynäs-DIF Lördag 25 februari 15.15

Hockeykrigarna har haft en motig säsong och har en allt annan är bekväm tabellplacering och vi måste stödja de våra till ett lyft mot en bättre placering och därför arrangerar vi resa till Brynäs borta lördagen den 25 februari. Brynäs är historiskt sett en rolig bortaresa så vi hoppas att många är sugna på att komma ut på vägarna igen.

Reseklubbens resenärer är garanterade biljett på bortasektionen i Gävle, men biljett ingår ej i priset för bokningen.

Priset på resan är endast 125 kronor för medlemmar. Är du inte medlem kan du köpa medlemskap och resa direkt för 285 kronor.

Motstånd: Brynäs
Avresetid: 12.00
Arena: Monitor ERP Arena 

Pris 125:-

Medlem bokar här
Icke-medlem bokar här

Mjällby AIF- DIF Söndag 10 April 17.30

Man missar aldrig en bortapremiär och så ej heller denna. Självklart skall du hänga med och stödja Djurgår’n till årets första bortatrea nere på Listerlandet. Priset är satt till endast 245 kronor så det finns få godtagbara ursäkter till att inte följa med på årets bortapremiär!

Motstånd: Mjällby AIF
Avresetid: Mer info kommer
Arena: Strandvallen
Pris: 245:-

Medlem bokar här
Icke-medlem bokar här

IFK Göteborg-DIF Onsdag 20 April 19.00

Göteborg borta, våra största rivaler utanför Storstockholm alla kategorier betyder bara en sak, ÅK TILL GÖTEBORG! Mitt i veckan-match är en pissdag men därför satsar vi extra mycket på den här resan och priset är bara 145 kronor, ja ni läste rätt. Var dock snabba med att anmäla er för vi kan inte garantera att den fina prislappen kan hållas hela vägen ut beroende på hur många bussar det blir.

Motstånd: IFK Göteborg
Avresetid: Mer info kommer
Arena: Gamla Ullevi
Pris: 145:-

Medlem bokar här
Icke-medlem bokar här

IF Elfsborg-DIF Måndag 9 maj 19.00

Tidig hardecore-resa eller lyckas vi bli ruskigt många här nere med på första resan under maj månad? Reseklubben skapar iallafall förutsättningar för ett stort följe när resan endast kostar 245 kronor till Borås

Motstånd: IF Elfsborg
Avresetid: Mer info kommer
Arena: Borås Arena
Pris: 245:-

Medlem bokar här
Icke-medlem bokar här

Kalmar FF- DIF Söndag 22 Maj 17.30

Hit kommer vi bli många för förutom reseklubbens bussar kommer garanterat många blåränder dundra in redan på lördagen och testa på Kalmars uteliv som så många gånger förut. Priset är även till denna resa endast 245 kronor så tveka inte, häng på och stöd Djurgår’n till tre ruskigt viktiga poäng på Guldfågeln!

Motstånd: Kalmar FF
Avresetid: Mer info kommer
Arena: Guldfågeln Arena
Pris: 245:-

Medlem bokar här
Icke-medlem bokar här

Förutom att boka resorna via medlemssystemet så kan du även anmäla dig i Järnkaminernas souvenirstånd på hemmamatcherna i fotboll och hockey. Så fort speldagar och tider är klara för resterande del av allsvenskan så kommer vi såklart ut med information även om dessa.

Reseklubben