Res med JK till Brynäs borta lördagen den 26 februari!

Dela gärna!

Hockeykrigarna har haft en motig säsong och har en allt annan är bekväm tabellplacering och vi måste stödja de våra till ett lyft mot en bättre placering och därför arrangerar vi resa till Brynäs borta lördagen den 25 februari. Brynäs är historiskt sett en rolig bortaresa så vi hoppas att många är sugna på att komma ut på vägarna igen.

Reseklubbens resenärer är garanterade biljett på bortasektionen i Gävle, men biljett ingår ej i priset för bokningen.

Priset på resan är endast 125 kronor för medlemmar. Är du inte medlem kan du köpa medlemskap och resa direkt för 285 kronor.

Under de senaste två åren så har vi ju knappt kunnat kunnat bedriva någon vettig verksamhet av kända orsaker men vi är både glada och tacksamma att vårt medlemsantal i princip legat intakt och att vi till och med slog rekord ifjol. Dessutom har vi haft en bra souvenirförsäljning i vår webshop så föreningen har en god ekonomi. Därför kan vi också släppa upp vårens resor till riktigt bra priser för er resenärer, trots dyrare offerter bland annat på grund av höjda dieselpriser.

Vi vill dock vara tydliga med att det som sagt är en effekt av starka intäkter på medlems- och souvenirsidan och vi hoppas att fler fortsätter bli medlemmar och att ni köper våra souvenirer för som ni nedan kommer märka så blir det en direkt effekt på priserna på våra resor.

Motstånd: Brynäs
Avresetid: 12.00
Arena: Monitor ERP Arena 

Pris 125:-

MEDLEMMAR BOKAR HÄR

ICKE-MEDLEMMAR BOKAR HÄR