Två nya hemmamatcher – stötta Djurgår'n på plats på Hovet!

Dela gärna!

Det blev inte så många poäng som vi hoppats men de två senaste hemmamatcherna på Hovet sedan restriktionerna släppte har varit ett fall framåt spelmässigt och ett rejält uppsving i kurvan både när det gäller stämning och antal personer.

Nu väntar två hemmamatcher där publiksiffran generellt inte kommer tryckas upp av några bortasupportrar men i klacken och på aktiv sittplats kommer vi vara många oavsett vad som händer. Vi kan skapa grymt drag på Hovet oavsett hur mycket eller lite långsidorna levererar!

På torsdag kommer Växjö till Hovet och på lördag kommer Linköping. Två matcher på tre dagar och du ska så klart vara på plats!

Missa inte att köpa souvenirer och medlemskap i vårt souvenirbås utanför A18, vi öppnar cirka en timme före matchstart och har öppet i pauserna – vi tar kort, kontanter och Swish.

KÖP BILJETT TILL DIF-VÄXJÖ HÄR

KÖP BILJETT TILL DIF-LHC HÄR