Biljetterna släppta – fyll Hovet i kvalmatcherna mot Timrå!

Dela gärna!

Trots en stark uppryckning efter nyår så hamnade vi till slut där alla trodde att vi skulle hamna i vintras – i ett negativt kval för att säkra vår existens i högsta serien. Nu är det upp till oss alla att sluta upp i kurvan på Hovet och ge allt för att Djurgår’n ska gå en ljus framtid till mötes!

För motståndet i matchserien över bäst av sju matcher står Timrå och den första matchen spelas hemma på Hovet nu på lördagen den 26 mars klockan 18.30. DIF:s andra hemmamatch spelas torsdag 31 mars 19.30.

DIF släppte upp biljettförsäljningen till alla på måndagen och det börjar fyllas på! Vi uppmanar alla Djurgårdare att säkra sin plats så snart som möjligt! Du ska vara på plats och sjunga fram Djurgår’n!

För att göra det ännu lättare att stötta laget i kurvan så har DIF sänkt klackbiljetterna till 100 kronor styck till kvalet, så köp biljett!

KÖP BILJETT TILL MATCHERNA HÄR