Cupsemifinal mot Malmö på söndag – fyll Stockholmsarenan!

Dela gärna!

Efter segern i kvartsfinalen borta mot Kalmar väntar cupsemifinal på hemmaplan på söndag! Matchen spelas klockan 14.00 och för motståndet står Malmö FF. Det är första gången vi möter Malmö i cupen sedan 2018 då vi mycket väl minns hur det gick i finalen på Stockholmsarenan. Låt oss minnas tillbaka på den härliga dagen och se till att fylla arenan till bredden när det är dags för semifinalen!

På tisdagen släpptes biljetterna upp för medlemmar och säsongare och tidigt på onsdagen var det sålt över 8 000 biljetter när de släpptes till allmänheten. Det tyder på en riktigt fin publiksiffra till slut!

KÖP BILJETT HÄR!

Samlingsinfo

Inför matchen uppmanar vi Djurgårdare att samlas i Globenområdet som vanligt från när pubarna öppnar, håll utkik i våra kanaler för mer info närmare matchen.