Över 4 100 medlemmar i JK – bli medlem du också!

Dela gärna!

Medlemstillströmningen till JK fortsätter nu när fotbollen också kickat igång för säsongen. Vi står inför ett år av många utmaningar – både roliga och svåra sådana. Ditt stöd som medlem är enormt viktigt för att vi ska kunna ge alla Djurgårdare riktigt bra förutsättningar att stötta sitt lag på plats!

I början av april passerade vi 4 100 medlemmar för 2022, en riktigt bra siffra för denna tid på året! Nu vill vi öka ännu mer och vi har siktet inställt på att slå medlemsrekord igen och nå över 6 000 medlemmar för första gången. Bli medlem du också!

Var du medlem 2021?

Inom kort kommer alla medlemmar som var med 2021 men inte förnyat att få hem en pappers-avi där man kan förnya sitt medlemskap. Detta utskick innebär så klart en kostnad för oss och därför önskar vi att alla som vill förnyar medlemskapet via Mina sidor på nätet istället. Det går snabbt, det kostar bara 150 kronor (160 kronor inklusive serviceavgift) och du gör dig själv och alla Djurgårdare en tjänst! Det går att betala med kort och Swish på nätet!

FÖRNYA DIREKT MED KORTBETALNING VIA MINA SIDOR – KLICKA HÄR

Var du inte medlem 2021?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2022 här!

Har du frågor kring medlemskapet? Kontakta oss på [email protected]!