Ingen utdelning av Årets Järnkamin i hockeyn 2021/2022

Dela gärna!

En lång, krokig och svår resa under hockeysäsongen slutade med att DIF Hockey degraderades till Hockeyallsvenskan efter 0-4 i matcher i kvalet mot Timrå. Det känns fortfarande ofattbart och det är svårt att analysera alla felsteg som gjorts under vägen de senaste åren som gjort att vi hamnat här.

Under säsongen kom och gick mängder av spelare och så som säsongen utvecklade sig ser vi inte att vi med vår heder i behåll kan dela ut vårt pris Årets Järnkamin till någon för hockeysäsongen 2021/2022.

I stället väljer vi att tillägna priset till alla de som under bottenstrid, pandemirestriktioner och kvalspel alltid stöttat Djurgår’n på plats på Hovet och särskilt till de hjältar som var med och såg till så att vi kunde ha två tifoarrangemang under slutet av säsongen. Ni är Djurgår’n, ni är vår framtid!