Ett öppet brev till de spelare som väljer att komma till DIF Hockey nu

Dela gärna!

Degraderingen till Hockeyallsvenskan tog väldigt hårt på oss Djurgårdare som varje hemmamatch och på bortamatcher ger allt för att ge laget den extra energi som behövs för segrar. Vi kan konstatera att säsongen 2021/2022 slutade på absolut värsta sätt, men vi är också beslutsamma att vara med och ta Djurgår’n tillbaka.

Vi i Järnkaminerna vill nu rikta oss direkt till dig som antingen väljer att stanna kvar för att ta upp oss igen samt till dig som ansluter utifrån till kommande säsong.

Djurgårdens IF betyder allt för oss. De flesta spelare som var med och spelade ner oss flyr till andra klubbar, även flera som varit i DIF länge. Det gör så klart ont och tar hårt, men nu är de spelarna historia. Du är vår framtid.

Tillsammans med dig ska vi kriga för skölden. Ditt val att hjälpa Djurgår’n tillbaka ska vi förvalta genom att göra den kommande säsongen till en av de roligaste i din karriär. Något du ska kunna blicka tillbaka på med stolthet.

Vi ska tillbaka, tillsammans.

Järnkaminerna Stockholm